Suikersiroop
200
gram water
200
gram fijne kristalsuiker
200
milliliter aardbeienlikeur
Biscuits voor vuurtoren
8
eieren
240
gram fijne suiker
13
gram vanillesuiker
200
gram bloem
40
gram maïzena
1
snufje zout
Rode ganache
900
gram chocoladedruppels wit
300
gram slagroom
rode kleurstof
Biscuit voor huisje
6
eieren
180
gram fijne kristalsuiker
10
gram vanillesuiker
150
gram bloem
30
gram maïzena
zout
Deeg voor koekhuisje
215
gram roomboter
335
gram bloem
165
gram bruine basterdsuiker
10
gram koekkruiden
2
gram zout
1
ei
Glazuur
500
gram poedersuiker
2
eiwitten
300
gram oranje rolfondant
Botercrème
150
gram suiker
30
gram water
3
eidooiers
250
gram boter (op kamertemperatuur)
aardbeienlikeur
Botercrème met banketbakkersroom
1
vanillestokje
400
milliliter volle melk
4
eidooiers
80
gram fijne kristalsuiker
30
gram maïzena
1
theelepel vanille-extract
70
gram fijne kristalsuiker
250
gram roomboter
Zandkoekjes
300
gram bloem
225
gram boter
150
gram witte basterdsuiker
1
theelepel bakpoeder
zout
kristalsuiker
Samenstellen
kleurstof op oliebasis (rood)
200
gram witte rolfondant
isomalt
200
gram fijne kristalsuiker
500
gram aardbeien