Chocoladebiscuit
240
gram bloem
10
gram bakpoeder
240
gram kristalsuiker
8
eieren
4
eidooiers
vanillestokje (merg)
60
gram cacaopoeder
240
milliliter zonnebloemolie
snuf zout
Vanillebiscuit
120
gram bloem
30
gram maïzena
120
gram kristalsuiker
4
eieren
2
eidooiers
vanillestokje (merg)
240
milliliter zonnebloemolie
snuf zout
Koek
175
gram bloem
75
gram witte basterdsuiker
25
gram vanillesuiker
100
gram boter
half ei
25
gram cacaopoeder
snuf zout
Praliné
150
gram suiker
115
gram amandelen (geroosterd)
115
gram hazelnoten (geroosterd)
Banketbakkersroom
30
gram bloem
45
gram maïzena
105
gram kristalsuiker
22
gram boter
720
milliliter melk
6
eidooiers
vanille-extract
Praliné vulling
225
gram zachte boter
Chocoladebotercrème
200
gram pure chocolade, gesmolten en afgekoeld
150
gram poedersuiker
100
milliliter melk
300
gram boter
80
gram cacao
vanille-extract