Moskovisch cake met frambozen (de schelpen)
360
gram boter
24
eieren
500
gram bevroren frambozen
700
gram fijne tafelsuiker
600
gram bloem
1
snufje zout
bakspray
Sinaasappel maanzaad cake (onderbouw)
2
handsinaasappelen
370
gram boter
600
gram fijne tafelsuiker
1
snufje zout
6
eieren
4
eetlepel maanzaad
750
gram zelfrijzend bakmeel
200
gram monchou
1
theelepel vanille essence
4
eetlepel poedersuiker
Vanille botercrème (onderbouw & voorgebouwen)
2
vanillestokjes
300
milliliter volle melk
30
gram kristalsuiker
30
gram custard poeder
360
gram zachte boter
120
gram witte basterdsuiker
Boterkoek & Pindakruimel (de zee)
300
gram bloem
blauwe kleurstofpoeder
100
gram geraspte kokos
snufje zout
200
gram koude boter
150
gram kristalsuiker
100
gram gezouten pinda's
Garnering
1
fles water
verse munt
200
gram suiker
agar agar
kleine muntkroontjes
citroen verbena
2
eetlepels citroen (rasp)
2
eetlepels Nescafe Gold oploskoffie
200
milliliter kokosmelk
200
milliliter volle melk
transparant vanille aroma
20
chocolade koffieboontjes
Chocolade glazuur
2250
gram poedersuiker
150
gram cacaopoeder
60
gram zachte boter
600
milliliter melk
900
gram geraspte kokos