Chocoladecake
250
gram boter
650
gram suiker
6
eieren
2
theelepels vanille-extract
540
gram tarwebloem
16
gram bakpoeder
200
gram cacaopoeder
150
gram volle melk
5
gram zout
500
gram volle yoghurt
100
gram pure chocolade callets
2
eetlepels oploskoffie
Koekjeslaag
50
gram fijne kristalsuiker
100
gram boter
150
gram tarwebloem
0,25
theelepel bakpoeder
1
eidooier
0,50
theelepel vanille-extract
0,25
theelepel zout
90
gram pecannoten
Biscuit
24
eieren (M)
600
gram fijne kristalsuiker
540
gram tarwebloem
60
gram maïzena
6
gram zout
6
gram vanille-extract
Decoratiebeslag
120
gram boter
90
gram fijne kristalsuiker
105
gram tarwebloem
3
eiwitten
10
gram zonnebloemolie
Karamel
350
gram fijne kristalsuiker
60
gram water
350
gram slagroom
3
gram vanille-extract
5
gram zout
Botercrème
4
eiwitten
200
gram fijne suiker
270
gram boter
8
gram vanille-extract
4
gram zout
Trempeersiroop
100
gram water
100
gram fijne suiker
100
gram stroopwafel likeur
kleurstoffen