Broodmand
500
gram tarwebloem
10
gram verse gist
8
gram zout
10
gram boter (plus wat extra om ovenschaal mee in te vetten)
270
milliliter water
ei plus scheutje melk om mee af te strijken
1
eetlepel maanzaad
1
eetlepel sesamzaad
Pompoenbroodjes (4 stuks)
100
gram pompoen
100
gram tarwebloem
2
gram zout
6
gram verse gist
10
gram water
0,50
theelepel gedroogde tijm
10
gram zongedroogde tomaat
10
gram zwarte olijven
3
eetlepels pompoenpitten
Kastanjepuree
snuf zout
115
gram voorgekookte tamme kastanjes
100
gram volle melk
1
theelepel koekkruiden
10
gram suiker
3
eetlepels kaneelsuiker
20
gram pecannoten
Vlechtbroodjes (2 stuks) en tamme kastanje-broodjes (4 stuks)
200
gram tarwebloem
10
gram ei (plus rest om brood mee af te strijken)
4
gram zout
16
gram boter
9
gram witte basterdsuiker
12
gram verse gist
112
gram volle Griekse yoghurt
Kaasbroodjes (3 stuks)
75
gram tarwebloem
25
gram speltmeel
6
gram verse gist
2
gram zout
8
gram boter
3
gram witte basterdsuiker
64
gram water
50
gram gruyère kaas
4
noot verse rozemarijn
2
theelepels gedroogde oregano
30
gram rode paprika
snufje zwarte peper