Sloffenbodem
200
gram patentbloem
1,50
theelepel bakpoeder
150
gram boter (op kamertemperatuur)
80
gram suiker
65
gram lichtbruine basterdsuiker
1
eidooier
0,25
theelepel zout
Koffiemousse
100
gram eidooiers
100
gram suiker
30
gram water
8
gram oplosespresso
15
gram kokend water
10
milliliter Frangelico likeur
10
gram gelatine
120
milliliter slagroom
Hazelnootspijs
70
gram Blanke hazelnoten
50
gram suiker
1
eiwit
Lange vingers
100
gram patentbloem
25
gram aardappelzetmeel
150
gram eiwit
80
gram eidooiers
125
gram suiker
20
gram poedersuiker
40
gram Blanke hazelnoten
Botercrème
250
gram boter (op kamertemperatuur)
60
gram poedersuiker
30
gram cacaopoeder
140
gram pure chocolade
75
milliliter slagroom
Mascarponeroom
200
gram mascarpone
40
gram poedersuiker
200
milliliter slagroom
20
gram Frangelico likeur
Opbouw
cacaopoeder
100
gram pure chocolade callets
Reacties: