Voorbereidingen
3
blaadjes gelatine
Witte chocolade lavendelmousse
2
eetlepels lavendelbloempjes
300
milliliter slagroom
250
gram witte chocolade callets
90
gram eiwit
60
gram suiker
Crémeux van bosbessen
10
blaadjes gelatine
500
gram bosbessen (uit vriezer, ontdooid)
1
citroen (sap)
75
gram suiker
90
gram eidooiers
90
gram zachte roomboter
Jaconde biscuit
40
gram patentbloem
150
gram eiwit
190
gram suiker
4
eieren
40
gram zachte roomboter
150
gram gemalen amandelen
Honing-trempeer
100
milliliter honing
4
eetlepels water
Meringuestaafjes
60
gram eiwit
80
gram suiker
snufje zout
Witte chocolade ganache
300
gram witte chocolade callets
150
milliliter slagroom
Lavendelschotsen
200
gram suiker
40
milliliter water
2
eetlepels lavendelbloempjes