Harde bodem
100
gram boter
2
gram zout
70
gram poedersuiker
30
gram amandelmeel
1
ei
210
gram bloem
Amandelcrème
50
gram boter
50
gram poedersuiker
50
gram amandelmeel
5
gram bloem
50
gram ei
5
gram vanille-extract
Chocoladeschil
300
gram cacaoboter
300
gram witte chocolade
6
gram rode kleurstof
Spiegel glazuur
200
gram water
400
gram suiker
400
gram glucosestroop
440
gram witte chocolade
260
gram gecondenseerde melk
6
gram vanillepasta
28
gram gelatine
4
gram rode kleurstof
Passievrucht gember marmelade
120
gram water
170
gram citroensap
80
gram suiker
5
gram agar agar
150
gram passiefruitpuree
40
gram Gember
Passievrucht gember mousse
8
gram gelatine
800
gram slagroom (koud)
220
gram witte chocolade
180
gram passiefruitpuree
30
gram verse gember
3
passievruchten
Opbouw
bladgoud