Frambozensaus
750
gram frambozen
3
eetlepels suiker
6
eetlepels citroensap
30
milliliter sinaasappellikeur
Syllabub
1
theelepel citroen (rasp)
40
milliliter citroen (sap)
63
gram witte basterdsuiker
63
milliliter rose
100
gram passievruchten puree
250
milliliter slagroom
White velvet cake
350
gram zelfrijzend bakmeel
350
gram fijne kristalsuiker
1
theelepel zout
1
eetlepel bakpoeder
0,50
theelepel baking soda
150
gram eiwit
150
milliliter zonnebloemolie
295
milliliter karnemelk
175
gram boter (op kamertemperatuur)
Plaatcake
4
eieren
115
gram fijne kristalsuiker
70
gram boter
80
gram zelfrijzend bakmeel
Ruby chocomousse
2
theelepels gelatinepoeder
120
milliliter koud water
700
milliliter slagroom
300
gram ruby chocolade
100
gram witte chocolade
Custard
750
milliliter volle melk
2
vanillestokjes
6
eidooiers
120
gram fijne kristalsuiker
4
eetlepels bloem
120
milliliter sinaasappellikeur
Roze drip
50
gram ruby chocolade
6
gram kokosolie
Samenstellen
50
gram pistachenootjes (gebrand, ongezouten, gepeld)
6
eetlepels abrikozenjam
3
mango's
2
passievruchten
gesuikerde rozenblaadjes