Maanzaad-citroendeeg
350
gram zachte boter
350
gram lichtbruine basterdsuiker
450
gram zelfrijzend bakmeel
4
citroenen (rasp)
2
theelepels verse tijmblaadjes
6
eieren
4
eetlepels maanzaad
200
gram volle Griekse yoghurt
bloem om te bestuiven
Bereiding tijmsiroop
100
gram fijne kristalsuiker
200
milliliter water
klein handje verse tijmtakjes
Bereiding lemon curd
2
eieren
2
eidooiers
120
gram zachte boter
150
gram fijne kristalsuiker
2
citroenen (rasp)
Bereiding lemonbotercrème
250
gram zachte boter
250
gram poedersuiker
2
eetlepels citroensap
Bereiding citroenschilletjes
50
gram fijne kristalsuiker
120
milliliter water
1
grote biologische citroen
Opbouw en decoratie
250
gram witte fondant
kleurstof lemon geel
poedersuiker om werkveld te bestrooien