Biscuit
40
eieren
800
gram patentbloem
200
gram maïzena
200
gram custardpoeder
1200
gram fijne kristalsuiker
snuf zout
4
citroenen (rasp)
poedersuiker voor bestuiven
Lemoncurd
375
gram fijne kristalsuiker
7,50
citroenen (rasp en sap)
5
eieren (losgeklopt)
150
gram koude boter, in kleine blokjes gesneden
Vanille mascarponeroom
1000
gram mascarpone
2000
milliliter slagroom
300
gram poedersuiker
40
milliliter citroensap
2
vanillestokjes
Lemoncurd mascarponeroom
500
gram mascarpone
1000
milliliter slagroom
150
gram poedersuiker
1
vanillestokje
20
milliliter citroensap
300
gram lemon curd
Frambozen mascarponeroom
500
gram mascarpone
1000
milliliter slagroom
150
gram poedersuiker
1
vanillestokje
20
milliliter citroensap
600
gram verse frambozen
Pistache mascarponeroom
650
gram mascarpone
1300
milliliter slagroom
195
gram poedersuiker
26
milliliter citroensap
2
vanillestokjes
160
gram ongezouten pistachenoten (zonder schil en vel)
Pistache nougatine
250
gram ongezouten pistachenoten (zonder schil en vel)
68
milliliter water
208
gram suiker
Opbouw
500
gram verse frambozen
eetlepels poedersuiker
roze glitterpoeder