Gesuikerde rozenblaadjes
2
onbespoten rode rozen
35
gram gepasteuriseerd eiwit
150
gram fijne kristalsuiker
Voorbereiding
2
citroenen
Witte chocolade met rozenwaterbavaroise
120
gram witte chocolade
85
gram eidooiers
45
fijne kristalsuiker
130
gram melk
130
gram slagroom
30
gram rozenwater
4
gelatineblaadjes
Frambozencremeux
4
gelatineblaadjes
100
gram frambozenpuree
85
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
150
gram boter
Frambozengelei
8
gelatineblaadjes
400
gram frambozenpuree
300
gram fijne kristalsuiker
Pistache dacquoise
150
gram ongezouten pistachenoten (zonder schil en vel)
75
gram amandelmeel
175
gram poedersuiker
35
gram patentbloem
250
gram eiwitten
125
gram fijne kristalsuiker
Samenstellen
50
gram granaatappelpitten
350
gram slagroom
Zwanensoezen
100
gram water
50
gram boter
snufje zout
50
gram patentbloem
2
eieren
350
gram slagroom
2
eetlepels suiker
20
gram poedersuiker