Pecanbiscuit
150
gram eiwitten
110
gram kristalsuiker
75
gram pecannoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)
30
gram bloem
poedersuiker voor bestuiven
Lemoncurd
65
gram citroensap
rasp van 1 citroen
75
gram fijne kristalsuiker
65
gram roomboter
1
ei
Italiaanse meringue
120
gram eiwit
240
gram kristalsuiker
80
gram water
Banketbakkersroom
200
gram volle melk
20
gram kristalsuiker
20
gram roompoeder
0,50
vanillestokje
Kastanjecrème
200
gram banketbakkersroom
100
gram roomboter op kamertemperatuur
50
gram gezoete kastanjepuree
Buitenkant kubus 1
300
gram melk chocolade callets
Buitenkant kubus 2
300
gram pure chocolade callets
Kokosvulling
25
gram geraspte kokos (fijn)
Opbouw kubus 1
10
gram geraspte kokos (fijn)
Opbouw kubus 2
20
gram pecannoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)