Amandelbeslag
8
eidooiers
40
gram castormelis suiker (fijne suiker)
8
stuks eiwit
160
gram castormelis suiker (fijne suiker)
80
gram boter
125
gram patentbloem
100
gram amandelmeel
50
gram citroenrasp
3
gram zout
Hard wenerdeeg
50
gram basterdsuiker
100
gram boter
150
gram patentbloem
20
gram citroenrasp
20
milliliter ei
2
gram zout
Citroen-Limoenmousse
90
gram limoenpulp
60
gram citroenpulp
65
gram honing
400
gram slagroom
70
gram eiwit
30
gram castormelis suiker (fijne suiker)
120
gram castormelis suiker (fijne suiker)
50
milliliter water
8
blaadjes gelatine
enkele druppels gele kleurstof
Rauw schuim
100
gram gepasteuriseerd eiwit
250
gram castormelis suiker (fijne suiker)
Opbouw en garnering
150
gram melk chocolade
150
gram witte chocolade
50
gram cacaoboter in poedervorm
2
rijpe mango’s
150
gram rode bosvruchten
600
gram fondant-glazuur
4
blaadjes gelatine
100
gram kokosrasp
50
gram geleisuiker
rode, gele en groene vloeibare kleurstof
ijsfontein
Reacties: