Frambozencrèmeux
400
gram verse frambozen
1,50
eetlepel citroensap
95
gram fijne kristalsuiker
4
eieren
2
blaadjes gelatine
150
gram boter
Chocoladebiscuit
375
gram kristalsuiker
12
eieren
135
gram boter
3
theelepels vanille-extract
1,50
theelepel zout
225
gram tarwebloem
75
gram cacaopoeder
Botercrème
400
gram kristalsuiker
90
gram water
2
sinaasappel (schil)
sap van 1 sinaasappel
4
eieren
4
theelepels vanille-extract
600
gram boter (op kamertemperatuur)
karameldecoratie en nougatine
200
gram witte hazelnoten
250
gram fijne kristalsuiker
100
gram water
Chocoladeganache
250
gram pure chocolade (minimaal 70% cacao)
250
gram slagroom
3
gram goudpoeder
Garnering
250
gram verse bramen
goudpoeder
Opbouw
1
bus goudspray
250
gram verse frambozen voor decoratie
1
vel goudpapier