Banketbakkersroom
1
vanillestokje
275
gram volle melk
2
eidooiers
40
gram fijne kristalsuiker
20
gram (bio) patent tarwebloem
Pistache-spijs
100
gram pistachenoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)
100
gram fijne kristalsuiker
1
eiwit
rasp van 1 sinaasappel
Broodjes
450
gram (bio) patent tarwebloem
75
gram witte basterdsuiker
0,50
theelepel zout
35
gram bakkersgist
1
theelepel kaneel
0,25
theelepel kardemom
75
gram roomboter
317
gram volle melk
1,50
losgeklopt ei
50
milliliter zonnebloemolie
100
gram gewelde gedroogde abrikozen
100
gram gewelde donkere rozijnen
Abrikozengelei
125
gram abrikozen (vers)
100
gram geleisuiker
sap van 1 sinaasappel
Glazuur
100
gram poedersuiker
2
eetlepels warm water
Opbouw
100
gram pistachenoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)