Biscuitdeeg
5
eieren
100
gram suiker
2
vanillestokjes
50
gram bloem
50
gram maïzena
25
gram boter (gesmolten)
groene kleurstof
Browniedeeg
250
gram boter
250
gram suiker
5
eieren
250
gram bloem
50
gram cacao
1
eetlepel bakpoeder
scheutje melk
muntblaadjes
200
gram marsepein
2
chocolade oogjes
Chocolademousse
250
gram pure chocolade, in stukjes
3
eidooiers
3
eiwitten
80
gram basterdsuiker
350
milliliter slagroom
Jam
500
gram aardbeien
100
gram suiker
1,50
eetlepel maïzena
1
theelepel citroensap
100
milliliter water
Koekkruimel
60
gram boter
90
gram bloem
50
gram bruine basterdsuiker
0,50
ei
snufje zout
blauwe kleurstof
Vulling
800
milliliter slagroom
6
eetlepels vanillesuiker
2
zakjes slagroomversteviger
snufje zout
Opbouw
muntblaadjes
kleine chocolade balletjes
marsepein