Hazelnootpaté
50
gram hazelnoten
30
gram poedersuiker
Chocoladebiscuit
8
eieren
240
gram poedersuiker
160
gram bloem
40
gram maïzena
40
gram cacaopoeder
snufje zout
Decoratiebeslag
2
eiwitten
60
gram bloem
60
gram suiker
60
gram boter
kleurstoffen: rood, groen, bruin, geel
4
eieren
120
gram poedersuiker
120
gram bloem
Chocolademousse
350
gram slagroom
140
gram pure chocolade
70
gram hazelnootpaté
2
eiwitten
Chocolade-botercrème
180
gram melk
30
gram bloem
100
gram poedersuiker
170
gram boter
2
eetlepels cacao
100
gram pure chocolade
Vanilleroom
250
gram slagroom
25
gram poedersuiker
1
vanillestokje
500
gram kersen
Kirschsiroop
100
milliliter water
75
gram suiker
50
milliliter Kirsch
Decoratie
150
gram pure chocolade
100
milliliter slagroom
10
kersen
Reacties: