Biscuitbeslag
300
milliliter eiwit
300
milliliter eidooier
300
gram suiker
40
gram citroenrasp
250
gram patentbloem
50
gram custardpoeder
Soezenbeslag
100
milliliter water
50
gram boter
50
gram tarwebloem
100
milliliter eieren
Cakebeslag
250
gram boter
250
gram basterdsuiker
250
milliliter eieren
100
gram tarwebloem
150
gram amandelmeel
25
gram vanillesuiker
mespuntje zout
Karamelslagroom
50
gram basterdsuiker
1
blaadje gelatine
200
milliliter slagroom
Aardbeibavarois
200
gram aardbeien (goed rijp)
150
gram rabarber
50
gram suiker naar smaak
11
gram bladgelatine
400
milliliter slagroom
150
gram suiker
1
stuk Gember vers
Grand Marnier likeur (desgewenst en naar smaak)
Mangomousse
300
gram mango-vruchtvlees (2 mango’s goed rijp)
7
blaadjes gelatine
200
milliliter slagroom
150
gram suiker
50
milliliter water
50
milliliter eiwit
2
limoenen
Wijngelei
140
milliliter water
75
gram suiker
6
blaadjes gelatine
140
milliliter zoete, heldere dessertwijn (of witte port)
Opbouw taart
300
gram melk chocolade callets
250
gram aardbeien
50
milliliter Grand Manier
4
blaadjes gelatine
200
gram basterdsuiker
rode, groene en gele vloeibare kleurstof