De kaasvlinders
275
gram witte tarwebloem
7
gram gedroogde gist
7
gram zout
80
gram boter (op kamertemperatuur)
55
gram ei
110
gram koud water
5
gram suiker
110
gram koude boter
30
gram ei
2
theelepels mosterd
zwarte peper (gemalen)
250
gram oude geraspte kaas
De zeeuwse bolussen
500
gram witte tarwebloem
10
gram zout
8
gram gedroogde gist
320
gram lauwwarme melk
75
gram roomboter
1
ei
15
gram kristalsuiker
500
gram bruine basterdsuiker
8
gram kaneel (gemalen)
1,50
eetlepel gesuikerde citroenrasp
Licht volkoren bollen
350
gram volkoren tarwemeel
150
gram witte tarwebloem
300
gram lauw water
10
gram boter
10
gram suiker
7
gram gedroogde gist
10
gram zout
100
gram pompoenpitten
100
gram zonnebloempitten
50
gram lijnzaad
50
gram sesamzaad