Rozijnen
150
gram donkere rozijnen
75
milliliter brandewijn
30
gram bruine basterdsuiker
0,50
citroen (rasp)
1
kaneelstokje
Biscuit
7
eieren
210
gram poedersuiker
175
gram bloem
35
gram maïzena
snufje zout
halve citroen (rasp)
Crème
210
gram melk
35
gram bloem
175
gram boter
125
gram poedersuiker
0,50
vanillestokje
Room
1
blaadje gelatine
40
gram eidooier
45
gram suiker
18
gram maïzena
185
gram melk
18
gram zachte boter
100
gram slagroom
Abrikozenjam
500
gram verse rijpe abrikozen
100
gram geleisuiker speciaal, half zoet
kaneelstokje
vleugje steranijs
2
eetlepels custardpoeder
0,25
theelepel kaneel
Marsepein
75
gram amandelmeel
75
gram poedersuiker
2
druppels amandelextract
10
gram eiwit
Taart opbouwen
600
gram wit rolfondant
groene kleurstof
gele kleurstof
rode kleurstof
goudpoeder
gouden pareltjes