Cake
425
gram roomboter
485
gram kristalsuiker
2
theelepels vanille-extract
8
eieren
450
milliliter volle melk
700
gram patentbloem
1,70
eetlepel bakpoeder
1
theelepel zout
roze kleurstof
rode kleurstof
100
gram pure chocolade callets
Trempeersiroop
200
milliliter water
180
gram kristalsuiker
100
milliliter watermeloen likeur
Italiaanse Meringue botercrème
300
gram kristalsuiker
90
milliliter water
240
gram eiwit op kamertemperatuur
335
gram roomboter op kamertemperatuur
0,50
theelepel vanille-extract
rode kleurstof
100
gram pure chocolade
Watermeloenmousse
75
milliliter water
225
gram kristalsuiker
120
gram eiwit (gepasteuriseerd) en op kamertemperatuur gaat
7
blaadjes gelatine
200
gram watermeloenpuree ( is doorgaans diepvries)
400
gram slagroom (35%)
200
gram verse watermeloen
rode kleurstof
Fondant/Afwerking
1
kopje witte rolfondant
Kleurstof donkergroen
Kleurstof geel
Kleurstof lichtgroen
Kleurstof bruin
100
milliliter Wodka
poedersuiker om te strooien
Reacties: