Bereiding Biscuit 1
10
eieren (M)
45
gram maïzena
225
gram bloem
300
gram poedersuiker
snuf zout
1
biologische sinaasappel (rasp)
Bruin biscuit
1
eidooier
65
gram eiwit/suiker
5
gram cacao
20
gram bloem
5
gram maïzena
Kleurstof bruin
Lichtroze biscuit
3
eidooiers
195
gram eiwit/suiker
90
gram bloem
kleurstof roze
Donkerroze biscuit
2
eidooiers
130
gram eiwit/suiker
60
gram bloem
kleurstof roze
Turquoise biscuit
4
eidooiers
260
gram eiwit/suiker
120
gram bloem
groene kleurstof
blauwe kleurstof
Bloesem
100
gram fondant
Crème
225
gram melk
200
gram boter
200
gram poedersuiker
1
vanillestokje
2
theelepels cacaopoeder
40
gram bloem
Frambozenroom
70
gram frambozen (diepvries)
15
gram suiker
100
milliliter slagroom
1
blaadje gelatine
beetje citroenrasp
25
gram verse frambozen
Gekarameliseerde pistache
40
gram suiker
8
gram water
40
gram pistachenoten
Samenstellen
750
gram witte rolfondant
zilverkleurige parels