Boterbiesjesbodem
150
gram zachte boter
125
gram witte basterdsuiker
250
gram bloem
1
eidooier
halve citroen (rasp)
Jan Hagel
150
gram zachte boter
130
gram witte basterdsuiker
250
gram bloem
3
gram bakpoeder
50
gram ei
15
gram koekkruiden
1
halve citroen (rasp)
geschaafde amandelen
parelsuiker
Weespermoppenlaag
125
gram amandelmeel
150
grote poedersuiker
25
milliliter water
1
eidooier
halve citroen (rasp)
1
ei
1
eetlepel kristalsuiker
Bitterkoekjescrème
250
gram volle melk
enkele druppels vanille-extract
1
vanillestokje
50
gram eigeel
60
gram suiker
25
gram maïzena
25
gram boter
9
gram gelatine
50
gram eiwit
40
gram water
125
gram kristalsuiker
enkele druppels amandelextract
Garnering (I)
75
gram Zeeuwse keukenstroop
65
gram boter
90
gram amandelschaafsel
Garnering (II)
250
milliliter slagroom
36
gram witte basterdsuiker