Broodmand
500
gram tarwebloem
10
gram zout
270
milliliter melk
50
gram margarine
10
gram verse gist
1
ei
1
eetlepel sesamzaad
1
eetlepel maanzaad
Focaccia
300
gram patentbloem
2
gram fijne zeezout
3
gram grof zeezout
10
gram basterdsuiker
9
gram gedroogde gist
75
milliliter lauw water
75
milliliter lauwe melk
1
teentje knoflook
200
gram zongedroogde tomaten
50
milliliter olijfolie (extra virgine)
Zachte witte broodjes
200
gram patentbloem
90
milliliter lauwwarm water
15
milliliter warm water
7
gram gedroogde gist
1
ei
0,50
theelepel zout
13
gram fijne kristalsuiker
30
gram zachte roomboter
1
eetlepel maanzaad
1
eetlepel sesamzaad
Maïsbrood
200
gram tarwebloem
70
gram maïsmeel
7
gram gedroogde gist
20
gram polenta (grover maïsmeel)
8
gram zout
10
gram zonnebloemolie
230
gram water
100
gram maïskorrels