Pistache-amandelspijs
50
gram amandelschaafsel (geroosterd)
50
gram pistache (geroosterd)
100
gram fijne suiker
0,50
ei
halve sinaasappel, zest (biologisch)
Sloffendeeg
150
gram patentbloem
60
gram witte basterdsuiker
60
gram fijne suiker
0,50
theelepel bakpoeder
halve citroen (rasp)
1
theelepel anijszaadpoeder
snuf zout
105
gram roomboter
0,25
losgeklopt ei
Soezen
150
gram boter
150
gram water
150
gram volle melk
snuf zout
150
gram patentbloem
300
gram eieren
Saint Honoré crème met pistache I
500
gram volle melk
120
gram suiker
1
vanillestokje
50
gram maïzena
2
eidooiers
50
gram roomboter
8
blaadjes gelatine
Italiaans schuim
5
eiwitten
250
gram suiker
scheutje water
Pistachepasta
50
gram pistache (geroosterd)
50
gram fijne kristalsuiker
2
eetlepels honing (naar smaak)
1
eetlepel pistache-olie
scheutje water
Karamel
250
gram suiker
85
gram water
Samenstellen en garneren
150
verse frambozen