Broodmand
750
gram tarwebloem
15
gram zout
30
gram witte basterdsuiker
405
gram volle melk
75
gram roomboter
15
gram instant gist
2
eieren
Broodje I: suikerbroodje
150
gram speltbloem
1
theelepel instant gist
100
gram volle melk
1
eetlepel witte basterdsuiker
0,25
citroen (rasp)
25
gram roomboter
1
theelepel zout
95
gram greinsuiker (grof)
15
gram gembersiroop
1
theelepel kaneel
50
gram roomboter (om brood in te smeren)
Broodje II: foccacia met Italiaanse vulling
200
gram speltbloem
50
gram griesmeel, fijngemalen
1
theelepel instant gist
1
theelepel zonnebloemolie
1
theelepel witte basterdsuiker
1
eetlepel geritste citroenthijmblaadjes
300
milliliter lauw water
50
gram olijfolie (extra vierge)
3
tenen knoflook
6
zongedroogde tomaatjes op olie
150
gram groene olijven
1
bol mozzarella
1
gram chili vlokken
1
gram zwarte peper
2
gram zout
2
eetlepels grof zeezout
Broodje III: Kaasbroodje
250
gram speltbloem
1
theelepel zout
0,50
theelepel dijonmosterd
1
theelepel instant gist
100
gram Gruyère kaas, geraspt (25 gram ervan voor garnering)
2
bosuitjes, in ringen
1
theelepel chili vlokken
125
gram melk, kamertemperatuur
2
eieren