Marsepein
200
gram blanke amandelen
250
gram poedersuiker
1
eiwit
een paar druppels water
gele kleurstof
witte kleurstof
Champagnemousse
4
blaadjes gelatine
35
gram custardpoeder
300
gram fijne kristalsuiker
350
milliliter champagne
100
gram eidooier
350
milliliter slagroom
Lemoncurd met rozemarijn
130
milliliter citroensap
2
rasp van citroenen
150
gram fijne kristalsuiker
125
gram ongezouten roomboter
2
eieren (losgeklopt)
4
takjes verse rozemarijn
Eierbiscuit
145
gram patentbloem
35
gram maïzena
10
gram bakpoeder
6
eieren
180
gram kristalsuiker
2
rasp van citroenen
2
theelepels verse rozemarijn
Citroenbotercrème
200
gram kristalsuiker
45
gram water
2
eieren
300
gram boter (op kamertemperatuur)
150
gram lemon curd
Garnering
400
gram pure chocolade