Soezen
150
gram water
75
gram boter
2
gram zout
75
gram patentbloem
3
eieren
Crème au beurre
50
gram fijne kristalsuiker
15
gram water
1
eidooier
60
gram fijne kristalsuiker
0,50
theelepel vanille-extract
Crème diplomate met mango & limoen
100
gram mangosap
25
gram limoensap
1
eidooier
25
gram fijne kristalsuiker
12
gram custardpoeder
63
gram slagroom
Crème diplomate met pure chocola & lavendel
125
gram melk
25
gram cacaopoeder
3
gram lavendelknoppen
1
eidooier
25
gram fijne kristalsuiker
12
gram custardpoeder
63
gram slagroom
Crème diplomate met sinaasappel & Grand Marnier
115
gram sinaasappelsap
10
gram Grand Marnier
1
eidooier
25
gram fijne kristalsuiker
12
gram custardpoeder
63
gram slagroom
Samenstellen en glazuur
300
gram fondant
gele kleurstof
oranje kleurstof
paarse kleurstof
9
gouden suikerparels
Reacties: