Quiches met paddenstoelen, bacon en gruyère
250
gram patentbloem
0,75
theelepel zout
125
gram koude boter
3
eieren
3
eetlepels ijswater
2
kleine sjalotjes
150
gram crème fraîche
gemalen zeezout
zwarte peper (gemalen)
handje verse peterselie
200
gram paddenstoelenmix
100
gram bacon (reepjes)
200
gram geraspte gruyere kaas
50
gram roomboter
Tartelettes met notenkaramel
150
gram patentbloem
62,50
gram poedersuiker
25
gram amandelmeel
mespunt zout
94
gram koude roomboter
1
ei
50
gram pecannoten
50
gram Blanke hazelnoten
60
gram pistachenootjes
50
gram blanke amandelen
75
gram slagroom
30
gram water
100
gram fijne kristalsuiker
1
theelepel honing
10
gram boter
maldon zeezout
Slofjes met banketbakkersroom en vers fruit
250
gram patentbloem
2
theelepels bakpoeder
180
gram roomboter
100
gram fijne kristalsuiker
80
gram lichtbruine basterdsuiker
1
eidooier
rasp van een halve citroen
0,25
theelepel zout
250
gram volle melk
11
gram maïzena
13
gram custard poeder
1
eidooier
60
gram fijne kristalsuiker
0,50
vanillestokje
snufje zout
25
gram amandelspijs
100
milliliter slagroom
1
gelatine blaadje
150
gram verse aardbeien
150
gram verse frambozen
50
gram verse blauwe bessen
1
eetlepel poedersuiker
Dessertglaasjes met chocolademousse en amarena kers
75
gram pure chocolade callets
500
milliliter slagroom
16
gram vanillesuiker
snuf zeezout
125
gram mascarpone
20
gram fijne suiker
12
amarena kersen op siroop
Scones met gember, mascarponeroom en lemoncurd
300
gram patentbloem (plus extra om te bestuiven)
54
gram fijne kristalsuiker
3
theelepels bakpoeder
0,50
theelepel zout
45
gram koude roomboter
1,50
ei
105
milliliter karnemelk
100
gram stemgember
Clotted Cream
100
milliliter slagroom
100
gram mascarpone
Lemoncurd
75
gram fijne kristalsuiker
1,50
citroen (sap + rasp)
1
ei
30
gram koude roomboter
Omeletrolletjes met zalm
4
eieren
scheutje volle melk
100
gram roomkaas
verse bieslook
verse peterselie
handje veldsla
zout en peper
200
gram gerookte zalm
klontje roomboter