Franse korst (bladerdeeg)
250
gram bloem
25
gram margarine
188
gram boter
150
gram water
5
gram zout
50
gram bloem (extra voor uitrollen)
Asperge-zalm hapjes
75
gram wilde zalmfilet met huid
2
eetlepels rookmot
100
gram groene aspergepunten
snufje zout
snufje peper
Zeeduivel-garnalen hapjes
1
stuks sjalotjes
20
gram boter
75
gram zeeduivel filet
1
eetlepel bloem
2
eetlepels droge witte wijn
50
gram gekookte Hollandse garnaaltjes
50
gram gekookte mosselen
snufje zout
snufje peper
Hollandaisesaus
1
eidooier
2
eetlepels citroenen (rasp en sap)
1
eetlepel water
125
gram boter
snufje peper
snufje zout
Bechamel-saffraansaus
30
gram boter
30
gram bloem
250
gram melk
1
pakje saffraan
Mozzarella-parma hapjes
10
mini mozzarella bolletjes
5
plantje parmaham
10
partjes zongedroogde tomaten
5
zwarte olijven (pitloos)
Tallegio-walnoot hapjes
75
gram tallegio
10
walnoten
Samenstellen
0,50
ei
1
snufje zout
1
eetlepel water
2
eetlepels maanzaad
2
eetlepels sesamzaad
2
takjes dille
2
takjes basilicum
1
potje donkere balsamico-parels
1
potje witte (en donkere) balsamico-parels