Taart
225
gram bloem
1
theelepel bakpoeder
150
gram sour cream
175
gram boter
3
eieren
0,50
theelepel baksoda
200
gram fijne kristalsuiker
40
gram cacao
1
theelepel vanille-extract
0,50
theelepel zout
1
zakje espresso oploskoffie
1
theelepel kaneel
0,50
theelepel chilipoeder
Vulling 1
400
gram slagroom (koud)
150
gram mascarpone
60
gram vanillesuiker
1
citroen (rasp)
200
gram verse kersen
1
eetlepel Limoncello
Vulling 2
200
milliliter slagroom
75
gram mascarpone
30
gram vanillesuiker
1
citroen (rasp)
200
gram amarena kersen + siroop
Tempereer siroop
50
gram suiker
20
milliliter kersenlikeur
Garnering
400
gram boter (op kamertemperatuur)
300
gram poedersuiker
200
gram cacao
300
gram pure chocolade
1
theelepel vanille-extract
10
druppels zwarte kleurstof