Karamelsaus
300
gram suiker
250
milliliter slagroom
100
gram roomboter
130
gram witte chocolade
snufje zout
Brownies
470
gram pure chocolade, in stukjes
470
gram roomboterblokjes
7,50
eieren
3
theelepel vanillepoeder
280
gram bloem
1,25
theelepel zout
625
gram suiker
70
gram pecannoten
160
gram zeer pure chocolade, grof gehakt
Plaatcake
4
eieren
115
gram fijne kristalsuiker
70
gram gesmolten roomboter
95
gram patentbloem
1
theelepel bakpoeder
zout
Gele gelei
1
sinaasappel
1
blaadje gelatine
75
gram lemon curd
gele kleurstof
Sinaasappelyoghurtbavarois
3,50
blaadjes witte gelatine
2
deciliter Griekse yoghurt
100
gram fijne kristalsuiker
1
zakje vanillesuiker
sap van een halve citroen
sap van 1 sinaasappel
250
deciliter slagroom
Koekgevels en koekjestorens
645
gram roomboter
1005
gram bloem (extra voor uitrollen)
495
gram witte basterdsuiker
3
theelepels vanille-extract
6
gram zout
2,25
ei
Praliné
250
gram hazelnoten
150
gram suiker
Botercrème
300
gram suiker
60
gram water
5
eigelen
500
gram boter (op kamertemperatuur)
Samenstellen
55
gram pecannoten
300
gram chocoladedruppels wit
400
gram lichtbruine basterdsuiker
50
gram rode marsepein
50
gram groene marsepein
300
gram blauwe marsepein
150
gram witte fondant
50
gram gele marsepein
200
gram blanke marsepein
200
gram witte basterdsuiker
Reacties: