Recept van Thijs
Moeilijk
De marmeren taart van Thijs is niet wat het lijkt. Want zodra je hem doorsnijdt, is het een vrolijk spektakel van kleuren. Het is een taartje met veel verschillende vrolijke smaken. Kokoscake met limoen, mangogelei, passievruchtencurd, botercrème met rum en een pistache nougatine om het geheel compleet te maken. Hij werkt de taart af met bladgoud voor een extra spectaculair effect.
Bakronde 1:
Springvorm 1 (ø 15): Oranje – Rood – Groen – Geel
Springvorm 2 (ø 15): Groen – Geel – Oranje – Rood
Springvorm 3 (ø 22): Oranje – Rood – Groen – Geel
Springvorm 4 (ø 22): Groen – Geel – Oranje – Rood
Bakronde 2
Springvorm 1 (ø 15): Rood – Groen – Geel – Oranje
Springvorm 2 (ø 15): Geel – Oranje – Rood - Groen
Springvorm 3 (ø 22): Rood – Groen – Geel – Oranje
Springvorm 4 (ø 22): Geel – Oranje – Rood - Groen