Pure chocolade biscuit
125
gram pure chocolade
65
gram ongezouten roomboter
2
eieren
65
gram donkerbruine basterdsuiker
40
gram patentbloem
25
gram amandelmeel
Vanille biscuit en melk chocolade biscuit
225
gram eiwit
165
gram suiker
150
gram eidooier
180
gram patentbloem
15
gram maïzena
15
gram cacao
Krokante praline crème
750
gram volle melk
150
gram eidooiers
345
gram kristalsuiker
75
gram maïzena
185
gram ongezouten roomboter
250
gram hazelnoten
185
gram zachte ongezouten roomboter
240
gram pralinevulling
(bloed)sinaasappels
45
gram water
Boter crème
200
gram eiwitten
300
gram suiker
600
gram ongezouten roomboter
100
gram pure chocolade
100
gram melk chocolade
100
gram witte chocolade
Kersen chocolade biscuit
300
gram eiwit
220
gram suiker
200
gram eidooier
240
gram patentbloem
20
gram maïzena
100
gram chocolate chips
200
gram amarena kersen op siroop
Kersenmousse
500
gram diepvries kersen
350
gram volle kwark
375
gram ongezoete slagroom
10
blaadjes gelatine
100
gram suiker
50
gram amarena siroop
100
gram amarena kersen
Roomkaasfrosting
300
gram ongezouten roomboter
450
een paar roomkaas
300
gram poedersuiker
roze kleurstof
Afwerking/decoratie
450
gram chocolade
300
milliliter slagroom
75
gram boter
300
gram ongezoete slagroom
100
gram mascarpone
40
gram fijne kristalsuiker
600
gram pure chocolade
20
cocktailkersen /maraschinokersen
300
gram chocolade druppels