Gemberhuisjes
350
gram bloem
2
theelepels bakpoeder
100
gram bruine basterdsuiker
125
gram roomboter
190
gram appelstroop
3
theelepels gemberpoeder
1
ruime theelepel kaneel
0,50
theelepel nootmuskaat
0,25
theelepel gemalen piment
snufje zout
Banketbakkersroom
30
gram custard poeder
30
gram suiker
350
milliliter melk
half vanillestokje (merg)
Biscuit
200
gram patentbloem
65
gram maïzena
240
gram kristalsuiker
440
gram eieren
2
sinaasappels
3
theelepels vanille-extract
Cranberryjam
125
gram cranberry's
125
gram suiker
60
milliliter water
Witte chocoladebotercrème
105
gram witte basterdsuiker
350
gram roomboter
100
gram witte chocolade
350
gram banketbakkersroom
Royal icing
200
gram poedersuiker
5
gram eiwitpoeder
50
milliliter water
10
druppels rode kleurstof
10
druppels groene kleurstof
Afwerken/decoratie
900
gram witte couverture chocolade (Callebaut Type W2, 28%)
extra poedersuiker voor het uitrollen