Chocoladebodem
1
eidooier
100
gram witte basterdsuiker
200
gram zachte boter
300
gram Zeeuwse bloem
25
gram cacaopoeder
mespuntje zout
6
gram bakpoeder
100
gram pure chocolade
Mandarijnenpuree
4
mandarijnen
9
eetlepels fijne kristalsuiker
Kastanjemousse
koud water
8
gelatine blaadjes
500
gram kastanjecrème
90
milliliter water
6
eidooiers
70
gram fijne kristalsuiker
550
milliliter slagroom
30
milliliter bruine rum
100
gram walnoten
Mandarijnenmousse
koud water
3
gelatine blaadjes
190
milliliter slagroom
65
gram eiwit
95
gram suiker
38
milliliter water
95
gram mandarijnenpuree
mandarijnenlikeur
Cranberryjam
250
gram cranberry's
50
gram suiker
Chocoladebiscuit
60
gram eidooier
75
gram bloem
10
gram cacaopoeder
120
gram eiwit
90
gram fijne kristalsuiker
Samenstellen
50
gram walnoten
Garnering
900
gram pure chocolade
300
gram witte chocolade
25
gram walnoten
50
gram amandelen
100
gram marsepein
20
gram cacaopoeder