Chocolade cakerol
175
gram pure chocolade
6
eieren
175
gram fijne kristalsuiker
2
eetlepels cacaopoeder
2
theelepels espressopoeder
1
theelepel kaneel (gemalen)
bakspray
Chocolade botercrème topping
225
gram boter (op kamertemperatuur)
313
gram poedersuiker
1
theelepel vanille-extract
115
gram pure chocolade, gesmolten en afgekoeld
Dulce de leche botercrème vulling
180
milliliter dulce de leche (gecondenseerde melk)
225
gram boter (op kamertemperatuur)
3
eetlepels slagroom
1
theelepel vanille-extract
mespuntje zout
500
gram poedersuiker
Meringue paddenstoelen
2
eiwitten
0,25
theelepel cream of tartar
100
gram fijne kristalsuiker
100
gram pure chocolade, gesmolten
Matchacake
110
gram bloem
120
gram fijne kristalsuiker
10
gram matchapoeder
1,50
theelepel bakpoeder
mespuntje zout
40
gram boter
120
milliliter volle melk
1
ei
Marsepeinen lieveheersbeestjes
100
gram marsepein
zwarte kleurstof (gel)
rode kleurstof (gel)
Samenstellen
100
gram poedersuiker
50
gram matchapoeder
50
gram cacaopoeder