Kapsel
225
gram patentbloem
300
gram suiker
10
eieren
18
gram vanillesuiker
2
theelepels vanille-extract
5
eetlepels warm water
75
gram maïzena
snufje zout
Lange vingers
4
eieren
95
gram bloem
75
gram witte basterdsuiker
2
eetlepels maïzena
50
gram poedersuiker
0,50
eetlepel citroenrasp
1
mespunt zout
1
eetlepel vanille-extract
500
gram pure chocolade callets
Vulling
3
eidooiers
85
gram kristalsuiker
225
gram mascarpone
240
milliliter slagroom
3
gram gelatinepoeder
180
milliliter amaretto
Koffie caramel
200
gram hazelnoten
200
gram kristalsuiker
120
milliliter slagroom
120
gram boter
1
eetlepel oploskoffie
Sugar sheet
200
gram fijne kristalsuiker
1
eetlepel glucose
0,50
eetlepel tylose poeder
Trempeersiroop
50
milliliter water
45
gram suiker
25
milliliter amaretto