Eclairs
160
milliliter melk
160
milliliter water
20
gram suiker
140
gram boter
200
gram bloem
5
eieren
4
gram zout
Harde wenerdeeg
2,50
ei
300
gram suiker
500
gram zachte boter
750
gram bloem
Pistache vulling
140
gram pistachenoten
30
gram water
80
gram kristalsuiker
30
gram amandelmeel
5
milliliter zonnebloemolie
Witte chocoladevulling
200
gram witte chocolade
100
milliliter slagroom
200
gram frambozen
Basis banketbakkersroom
12
blaadjes gelatine
2
vanillestokjes
1
liter melk
8
eidooiers
300
gram suiker
8
eetlepel bloem
Koffie banketbakkersroom
6
blaadjes gelatine
350
milliliter melk
150
milliliter Baileys
30
gram espressopoeder
4
eidooiers
150
gram suiker
4
eetlepels bloem
Italiaanse Meringue
9
eiwitten
9
eetlepel water
300
gram suiker
Royal Icing
660
gram poedersuiker
4
theelepel citroen (sap)
120
gram gepasteuriseerd eiwit
groene kleurstof
Glazuur
750
milliliter vloeibare fondant
pistachepasta
30
gram espressopoeder
Samenstellen
250
milliliter suiker
100
gram water
75
gram pistachenoten
50
gram frambozen (bevroren)
200
gram knettersuiker
100
gram pure chocolade