Korstdeeg
600
gram tarwebloem
300
gram koude boter
2
eieren
4
eetlepels ijskoud water
snufje zout
Bloemkool panna cotta
200
gram bloemkoolroosjes
150
milliliter melk
150
milliliter slagroom
4
gelatine blaadjes
50
gram parmezaanse kaas
gemalen nootmuskaat
snufje zout
snufje zwarte peper (gemalen)
1
bosje peterselie
200
gram crème fraîche
Courgettegelei vulling
0,50
witte ui
0,50
courgette
1
teentje knoflook
1
blokje groentebouillon
200
milliliter water
200
milliliter slagroom
5
gelatine blaadjes
zwarte peper (gemalen)
1
eetlepel olijfolie
Roomkaasvulling
225
milliliter roomkaas
175
gram mascarpone
75
gram volle melk
2
eieren
100
gram jonge kaas
40
gram boter
snufje zwarte peper (gemalen)
Afwerken
5
takjes dille