Biscuit
600
gram eiwit
440
gram suiker
400
gram eidooiers
32
gram maïzena
rasp van 1 citroen
420
gram bloem
Witte chocolade mousse
2
gelatine blaadjes
250
gram witte chocolade
250
milliliter volle melk
2
eidooiers
400
milliliter slagroom
Champagnemousse
140
gram suiker
400
milliliter slagroom
6
gelatineblaadjes
250
milliliter Cava
4
eidooiers
100
gram gevriesdroogde frambozen
Trempeersiroop
200
gram suiker
200
milliliter water
50
milliliter champagne
Botercrème
400
gram fijne kristalsuiker
120
milliliter water
280
gram eiwit
450
gram roomboter
2
theelepels vanille-extract
roze kleurstof
snufje zout
Suikerbal
water
150
gram suiker
100
gram glucose
37
gram water
roze kleurstof
Chocolade ballen
400
gram pure chocolade
goudpoeder
Opbouw
200
gram verse frambozen
Goudverf