Bavarois
250
gram kwark
300
gram slagroom
125
gram mascarpone
100
gram poedersuiker
12
gram vanillesuiker
4
blaadjes gelatine
3
zure kersen (amarena of morel), uit pot, zonder pitten (uitlekgewicht!)
2
eetlepels citroensap
1
theelepel kaneel
400
gram amandellikeur
Biscuit
200
gram patentbloem
200
gram maïzena
4
theelepels bakpoeder
400
gram fijne kristalsuiker
12
eieren
200
gram geschaafde amandelen
300
gram speculaaskoekjes
1
theelepel speculaaskruiden
snufje zout
Koekdeeg
330
gram patentbloem
330
gram Zeeuwse bloem
4
theelepels bakpoeder
150
gram bruine basterdsuiker
270
gram schenkstroop karamel
250
gram boter
2
eetlepels gemberpoeder
4
theelepels kaneel
1
theelepel zout
Tempeersiroop
180
gram fijne kristalsuiker
20
gram glucose
100
milliliter calvados
Suikerglas
350
gram isomalt
70
gram glucose
1
gram wijnsteenpoeder
rode kleurstof
groene kleurstof
gele kleurstof
Gietsuiker
200
gram fijne kristalsuiker
20
gram glucose