Biscuit
12
eieren (op kamertemperatuur)
360
gram poedersuiker
300
gram patentbloem
45
gram maïzena
2
citroenen (rasp)
3
theelepels vanille-extract
Aardbeien cremeux
250
gram aardbeien
5
eieren
100
gram suiker
150
gram boter (op kamertemperatuur)
4
gelatine blaadjes
Champagnemousse
250
milliliter champagne
80
gram suiker
20
gram maïzena
2
eigelen
250
milliliter slagroom
Italiaanse botercrème
2
eiwitten
175
gram boter (op kamertemperatuur)
150
gram suiker
40
milliliter water
1
theelepel vanille-extract
Italiaanse meringue
3
eiwitten
200
gram fijne kristalsuiker
50
milliliter water
Trempeersiroop
100
milliliter champagne
50
milliliter fijne kristalsuiker
Karamelbubbels
1
kilo kristalsuiker
100
milliliter water
Opbouw
goudpoeder
zilverpoeder