Brood
500
gram patentbloem
35
gram gist
50
gram basterdsuiker
85
gram boter
15
gram melkpoeder
70
gram ei
2
citroenen (rasp)
1
sinaasappel (rasp)
1
sinaasappel (rasp + sap)
100
gram hazelnoten
200
gram rozijnen
100
gram krenten
100
gram cranberries
100
gram vijgen (wellen)
18
gram kaneelpoeder
4
gram nootmuskaat
4
gram kruidnagel
3
gram gemberpoeder
2
gram kardemom
2
gram witte peper
2
gram anijszaad
4
gram citroengras
300
gram donkere rum
10
gram zout
Banketbakkersroom
25
gram maïzena
50
gram kristalsuiker
25
gram boter
200
gram volle melk
25
gram slagroom
3
eidooiers
2
sinaasappels (rasp + 25 milliliter sap)
1
vanillestokje (merg)
Amandelspijs
250
gram kristalsuiker
2
eieren (losgeklopt)
250
gram blanke amandelen
Garnering
100
gram fijne kristalsuiker
500
gram poedersuiker
500
gram isomalt
1
sinaasappel (schil)
2
kaneelstokjes
3
steranijs
12
kruidnagels
500
gram rode wijn
scheutje zoete vermout