De gevulde koeken
100
gram witte basterdsuiker
200
gram zachte boter
0,50
ei
1
theelepel citroen (rasp)
1
mespuntje zout
6
gram bakpoeder
300
gram Zeeuwse bloem
200
gram blanke amandelen
200
gram kristalsuiker
1
eiwit
0,50
citroen (rasp)
scheutje amaretto
1
ei
1
eidooier
60
garneer amandelen
De mergpijpjes - biscuit
37
gram boter
3
eiwitten
4
eidooiers
75
gram suiker
75
gram patentbloem
De mergpijpjes - botercrème
1
vanillestokje
93
milliliter melk
18
gram suiker
1
eidooier
1
eetlepel bloem
93
gram roomboter
22
gram poedersuiker
De mergpijpjes - afwerking
100
gram frambozen
60
gram geleisuiker
0,25
citroen (sap)
750
gram marsepein
150
gram pure chocolade
poedersuiker
De kokoskoeken
375
gram kristalsuiker
375
gram kokosrasp
1
sinaasappel (rasp)
scheutje Malibu likeur
5
eieren
1,50
eidooier
250
gram pure chocolade druppels
Reacties: