Cake
525
milliliter kokend water
200
gram pure chocolade
125
gram cacaopoeder
325
gram patentbloem
snuf zout
375
gram ongezouten roomboter
390
gram donkerbruine basterdsuiker
5
grote eieren
2
theelepels vanille-extract
2,50
eetlepels espressopoeder
Macarons
130
gram amandelmeel
130
gram poedersuiker
90
gram fijne kristalsuiker
100
gram eiwitten
roze kleurstof
Vulling
125
gram roomboter
300
gram poedersuiker
5
verse aardbeien
Karamel
200
gram kristalsuiker
100
milliliter water
90
gram ongezouten roomboter
125
milliliter slagroom
1,20
theelepel fijn zeezout
Jam
250
gram diepvries frambozen
100
gram geleisuiker speciaal
Afsmeer botercrème
250
gram ongezouten roomboter
250
gram poedersuiker
2
theelepels vanille-extract
Afwerken/decoratie
800
gram witte fondant