Pistache biscuit
115
gram gepelde pistachenoten
130
gram suiker
50
gram boter
3
eieren
3
eiwitten
25
gram bloem
1
eetlepel matchapoeder
Luchtige Botercrème
200
milliliter volle melk
60
milliliter citroensap
40
milliliter Limoncello
10
citroenmelisse-blaadjes
1
rasp van citroen
35
gram fijne kristalsuiker
1
vanillestokje
25
gram maïzena
375
gram boter
225
gram suiker
112
gram eiwit
Trempeersiroop
100
milliliter water
100
gram suiker
100
milliliter Limoncello
Opbouw
500
gram aardbeien
250
gram frambozen
125
gram rode bessen
125
gram bramen
Rozen van marsepein
250
gram rode marsepein
250
gram witte marsepein
100
gram poedersuiker
Decoratie
500
gram witte marsepein
200
gram witte couverture chocolade
50
gram frambozen
50
gram bramen
50
gram rode bessen
200
gram aardbeien
Reacties: