Zacht Wenerbeslag
10
eieren
250
gram suiker
200
gram patentbloem
50
gram custardpoeder
40
gram citroenrasp
100
gram boter
gele kleurstof
Banketbakkersroom
250
milliliter volle melk
50
gram suiker
25
gram custardpoeder
1
eidooier
1
vanillestokje
Trempeerlikeur
100
gram suiker
50
milliliter water
30
gram glucosestroop
50
milliliter Marasquin likeur
Botercrème
200
gram roomboter
320
gram banketbakkersroom
20
gram suiker
marasquin naar smaak
Blauwe-bosvruchtenbavarois
100
gram blauwe bosbessen
100
gram bramen
20
gram castormelissuiker
9
gram gelatine
300
milliliter slagroom
50
gram castormelissuiker
citroensap
blauwe kleurstof (eventueel)
Compositie
11
gram gelatine
100
gram volle melk
25
gram suiker
2
eidooiers
5
gram vanillesuiker
Rode-bosvruchtenvulling
100
gram aardbeien
100
gram frambozen
250
milliliter slagroom
50
gram castormelissuiker
beetje rode kleurstof (eventueel)
Opbouw taart
750
gram rolfondant wit
250
gram rolfondant blauw
250
gram rolfondant rood
250
gram rolfondant geel
250
gram rolfondant zwart
blauwe, rode en gele vloeibare kleurstof
200
gram basterdsuiker