Stevige bodem
200
gram pure chocolade
65
gram boter
100
gram rice crispies
Chocolade plaatcake
8
eieren
180
gram fijne kristalsuiker
150
gram bloem
20
gram cacao
Frambozensiroop
300
gram frambozen
150
milliliter water
0,75
citroen (sap)
150
gram fijne kristalsuiker
Frambozenjam
500
gram frambozen
1
vanillestokje
1
citroen (rasp)
0,50
citroen (sap)
150
gram suiker
Chocolademousse
90
gram fijne kristalsuiker
50
milliliter water
500
milliliter slagroom
4
eidooiers
1
ei
220
gram Pure chocolade, minimaal 75% cacao
Frambozenroom
520
gram frambozen (bevroren)
130
gram suiker
3
eidooiers
1
ei
5
eetlepels custardpoeder
240
gram zachte boter
250
gram verse frambozen
Chocoladeganache
225
gram witte chocolade
2,40
deciliter slagroom
Samenstellen
750
gram marsepein
zwarte kleurstof
bruine voedselkleurstof
rode kleurstof
oranje kleurstof